Kuřecí koktejl

400 g kuřecí maso – vařené

100 g mrkev – vařená
50 g petržel kořenová – vařená
200 g jablko  – nahrubo nastrouhané
100 g drůbeží šunka – nakrájená na malé kousky
200 g sýr Lučina
150 g jogurt bílý
Citronová šťáva, sůl
Veka nebo jiné pečivo dle chuti

Kuřecí maso uvaříme a po vychladnutí nakrájíme na malé kousky, totéž uděláme s mrkví a kořenovou petrželí. Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme nebo také pokrájíme na malé kousky. V míse smícháme Lučinu a bílý jogurt do hladka a postupně přidáváme nakrájené maso, mrkev, petržel, nadrobno nakrájenou kuřecí šunku. Dle chuti přidáme citronovou šťávu a osolíme. Podáváme namazané na pečivu.